Forældreudtalelser

Kære Lene og Albrik

Vi har så mange ting vi gerne vil sige jer tak for - men det største for os er nok at I har været medvirkende til at forme vores dreng i samme kærlige og omsorgsfulde ånd som vi selv forsøger.

Et godt billede på det er for eks. i går hvor vi talte med J om at vi jo skulle sige farvel til jer i morgen - hvortil J så svarer: “Jeg tror måske de bliver kede af det mor - for de kommer til at savne mig.” Det er da helt fantastisk, synes vi, at han har den tro og tillid til at gør en forskel, at der er brug for ham og at han er afholdt - tak!!! Vi har været meget, meget glade for vores samarbejde - det har været utrolig givende, udviklende og tillidsfuldt. Den rummelighed der bor i jer er helt fantastisk. Vi har ikke kunnet ønske os et bedre sted til vores guldklump.

Af hele vores hjerter - tak - og mange kærlige ønsker om at det fortsat vil gå jer og jeres skønne børn det godt.

C og M

Kære Lene & Albrik

Før vi helt letter anker, vil vi gerne sige jer tusind tak for vores tid i Minibørnehaven. For både A og os har hverdagen hos jer været med udgangspunkt i et nyt perspektiv. Det har været virkelig inspirerende og medformende for vores forståelse af, hvad det vil sige at være barn.

Tak for det!

A har ved jeres side udviklet sin leg og meget andet på en rigtig god måde. Vi har nydt at aflevere A hos jer!

De kærligste & taknemmeligste hilsner fra J og L

Kære Lene og Albrik.

Da B startede i Minibørnehaven var vi glade for at vi i fællesskab kunne aftale hvordan indkøringen skulle forløbe. Det var rart at der ikke var et pres om at det skulle være på en bestemt måde. Vi var fra Dag 1 trygge ved at aflevere B, og havde fuld tillid til at Lene og Albrik opfyldte Bs behov for tryghed den tid han var væk fra os.

Der er en dejlig varm atmosfære i Minibørnehaven - Vi kalder det nu bare "Hjemme hos Lene og Albrik", og vi har altid følt os taget godt imod i deres rare hjem.

Børnene har masser af plads og udfoldelsesmuligheder både ude og inde, og det er noget vi vægter meget højt. Om det er en meeeeeget lang togbane der skal bygges, eller der bare skal hygges i sofaen med en bog, så oplever vi at B har stor glæde af alle de muligheder der er hos Lene og Albrik, og at der er "højt til loftet" og en god stemning.

Haven er helt fantastisk! B snakker ofte om hvad de har leget i haven. Hønsene har også været et kærkomment emne, når der blev snakket herhjemme. Det kuperede terræn i haven gør, at vi har en dreng, der hurtigt lærte at begå sig sikkert.

Dagbogen er for os et fantastisk redskab der skaber en god forbindelse mellem hjem og børnehaven. I tiden hvor B ikke kunne gøre sig verbalt forståelig endnu, var det dejligt at læse lidt om hans dag, så vi kunne snakke om det derhjemme. Bogen er også et godt redskab til at kunne kommunikere uden at børnene lytter, så aflevering og hentning primært omhandler det det skal: At møde B hvor han er.

Vi har været utrolig glade for de år B har haft i Minibørnehaven. Han har fået en masse godt med sig fra jer, som vi er sikre på han kan bruge langt ind i fremtiden. Hans person har formet sig helt fantastisk, og det har I været medskabere til, som hans "2. hjem". Mange mange tak for det!

Vi håber mange andre børn også vil få glæde af at være hos jer i jeres Minibørnehave.

Kærlig hilsen H og L


Kontakt:

Lene og Albrik, Højbyvej 27, 5260 Odense S

leneogalbrik@miniboernehaven.dk